1025.00 LEI Amenajari exterioare case Ilfov

 Case

Firma noastra ofera servicii amenajari exterioare case Ilfov.
Firma Mati Design Construct Srl.
Consultanță și planificare:
Echipa Mati Design Construct Srl va avea o întâlnire cu tine pentru a discuta nevoile și dorințele tale în ceea ce privește renovarea exterioară a vilei.
Vor analiza starea actuală a fațadei, a grădinii și a elementelor exterioare pentru a dezvolta un plan personalizat.
Evaluare și design:
Specialiștii vor evalua în detaliu exteriorul vilei și vor dezvolta un concept de design care să îmbunătățească aspectul și funcționalitatea acestuia.
Vor propune soluții pentru renovarea fațadei, a acoperișului, a grădinii și a spațiilor exterioare.
Renovare a fațadei:
Mati Design Construct Srl va efectua reparații și înlocuiri necesare ale fațadei, precum recondiționarea sau înlocuirea tencuielii, repararea zidăriei sau înlocuirea elementelor decorative.
Vor utiliza materiale de calitate superioară și tehnici avansate pentru a reda aspectul estetic și a asigura protecția pe termen lung.
Acoperiș și învelitoare:
Echipa va examina acoperișul și învelitoarea vilei și va efectua reparații sau înlocuiri, dacă este necesar.
Vor utiliza materiale rezistente la intemperii și vor asigura o izolație corespunzătoare pentru a asigura protecția împotriva ploii, zăpezii și altor elemente naturale.
Amenajare exterioară și grădină:
Mati Design Construct Srl va proiecta și amenaja grădina și spațiile exterioare ale vilei tale.
Vor crea spații de recreere, terase, alei și spații verzi, utilizând plante, pavaje și mobilier potrivite pentru a crea un mediu atrăgător și relaxant.
Iluminat exterior:
Echipa va proiecta și instala un sistem de iluminat exterior adecvat pentru a evidenția frumusețea vilei și a grădinii.
Vor utiliza tehnologii moderne și vor crea efecte de lumină pentru a crea o atmosferă plăcută și sigură în timpul serii.
Finisaje și detalii:
Mati Design Construct Srl va acorda atenție detaliilor, finisajelor și elementelor decorative pentru a completa aspectul renovat al vilei tale.
Vor folosi materiale de calitate superioară, cum ar fi vopseaua, plăcile decorative sau elementele de fier forjat, pentru a evidenția stilul și eleganța exteriorului.
Finalizare și predare:
Echipa se va asigura că toate lucrările sunt finalizate în conformitate cu calitatea.


 •  Judeţ: Ilfov
  •  Serviciu vizualizat: 42

  Ia-ți o pauză de la grija amenajării interioare și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de asta!

  Firma de construcții Mati Design Construct SRL executa lucrari de interioare si exterioare in Bucuresti sector 1 , Bucuresti sector 2, Bucuresti sector 3, Bucuresti sector 4, Bucuresti sector 5, Bucuresti sector 6 , cat si in Ilfov
 Mati Design Construct Srl

 • Suntem o firma de amenajari interioare Bucuresti si executam lucrari de renovare interioara, rapid si curat, bazandu-ne pe recomandarea clinetilor multumiti
 • Firma noastra executa in Bucuresti lucrari de amenajari interioare, amenajari exterioare, zugraveli, compartimentari cu rigips, renovari complete apartamente
 • Vezi lista noastră pentru cele mai bune servicii de Firme de Renovări Interioare din București, în funcție de comentariile clienților.
 • Apeleaza la firme de amenajari interioare verificate in Bucuresti. Solicită oferte gratuit si compara preturi pentru manopera, recenzii reale.