3165.00 LEI Amenajări interioare birouri Bucuresti sector 4 Bucuresti Sector 4

 Birouri

Firma noastra ofera servicii amenajari interioare birouri Bucuresti sector 4.
Firma Mati Design Construct Srl se specializează și în renovarea birourilor, oferind servicii complete și personalizate pentru transformarea spațiilor de birou. Procesul lor de renovare a birourilor implică următoarele etape:

Consultanță și planificare:
Echipa Mati Design Construct Srl va avea o întâlnire cu tine pentru a înțelege nevoile și cerințele specifice ale spațiului de birouri.
Vor dezvolta un plan detaliat de renovare, ținând cont de funcționalitatea, fluxul de lucru și aspectul estetic dorit.
Evaluare și estimare:
Specialiștii vor evalua starea actuală a birourilor și vor furniza o estimare detaliată a costurilor și timpului necesar pentru renovare.
Vor discuta opțiuni și alternative pentru a se potrivi bugetului și cerințelor tale.
Design interior și amenajări:
Mati Design Construct Srl lucrează cu designeri de interior talentați pentru a crea un design modern și funcțional pentru birourile tale.
Vor dezvolta un concept de design, includând alegerea mobilierului, finisajelor, culorilor și iluminării potrivite.
Demolare și pregătire:
Echipa va demonta elementele vechi, precum pereți, pardoseli sau instalații, pregătind spațiul pentru lucrările de renovare.
Vor realiza reparații preliminare și vor pregăti structura pentru etapele următoare.
Sisteme și instalații:
Mati Design Construct Srl va actualiza instalațiile electrice și sanitare pentru a asigura eficiență și siguranță în birouri.
Vor instala sisteme de iluminat, încălzire și ventilație adecvate nevoilor biroului.
Construcție și finisaje:
Experții vor executa lucrările de construcție, inclusiv ridicarea și modificarea pereților, instalarea tâmplăriei și a altor elemente structurale necesare.
Vor aplica finisaje precum vopsire, placare cu gresie sau parchet, pentru a crea un aspect modern și profesional.
Spații de lucru funcționale:
Mati Design Construct Srl va optimiza spațiul de birouri pentru a asigura un flux de lucru eficient și confortabil pentru angajați.
Vor crea zone de lucru ergonomice, săli de ședințe, zone de relaxare și spații de depozitare adecvate.
Finalizare și predare:
Echipa se va asigura că toate lucrările sunt finalizate în conformitate cu calitatea și standardele înalte ale companiei.
Vei primi un spațiu de birouri renovat, funcțional și estetic plăcut, pregătit să fie utilizat de către echipa ta.
Cu Mati Design Construct Srl la conducere, renovarea birourilor tale va fi gestionată cu profesionalism, atenție la detalii și orient.


 •  Judeţ: Ilfov
 •  Locatie: Bucuresti Sector 4
  •  Serviciu vizualizat: 6

  Ia-ți o pauză de la grija amenajării interioare și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de asta!

  Firma de construcții Mati Design Construct SRL executa lucrari de interioare si exterioare in Bucuresti sector 1 , Bucuresti sector 2, Bucuresti sector 3, Bucuresti sector 4, Bucuresti sector 5, Bucuresti sector 6 , cat si in Ilfov
 Mati Design Construct Srl

 • Suntem o firma de amenajari interioare Bucuresti si executam lucrari de renovare interioara, rapid si curat, bazandu-ne pe recomandarea clinetilor multumiti
 • Firma noastra executa in Bucuresti lucrari de amenajari interioare, amenajari exterioare, zugraveli, compartimentari cu rigips, renovari complete apartamente
 • Vezi lista noastră pentru cele mai bune servicii de Firme de Renovări Interioare din București, în funcție de comentariile clienților.
 • Apeleaza la firme de amenajari interioare verificate in Bucuresti. Solicită oferte gratuit si compara preturi pentru manopera, recenzii reale.