4860.00 LEI Amenajări interioare vile Ilfov

 Vile

Firma noastra ofera servicii amenajari interioare vile Ilfov.
Mati Design Construct Srl este o firmă specializată în renovarea vilelor, oferind servicii de înaltă calitate și soluții personalizate. Procesul lor de renovare a unei vile implică următoarele etape:

Consultanță și proiectare:
Echipa Mati Design Construct Srl te va întâlni pentru a înțelege în detaliu nevoile și dorințele tale în ceea ce privește renovarea vilei.
Vor elabora un plan personalizat, ținând cont de cerințele tale și de expertiza lor în design și construcții.
Evaluare și estimare:
Specialiștii vor evalua starea actuală a vilei și vor oferi o estimare detaliată a costurilor și timpului necesar pentru renovare.
Vor discuta în mod transparent despre opțiuni și alternative pentru a se încadra în bugetul și termenii conveniți.
Autorizații și aprobări:
Mati Design Construct Srl se va ocupa de obținerea tuturor autorizațiilor și aprobărilor necesare de la autorități, asigurându-se că totul este în conformitate cu reglementările legale.
Demolare și pregătire:
Echipa va demonta elementele vechi și va pregăti spațiul pentru lucrările de renovare.
Vor efectua orice reparații preliminare și vor pregăti structura pentru etapele următoare.
Lucrări de construcție și renovare:
Experții Mati Design Construct Srl vor executa cu precizie lucrările de construcție, înlocuind și modernizând elementele necesare.
Vor utiliza materiale de calitate superioară și tehnici avansate pentru a asigura durabilitate și estetică deosebită.
Design interior și amenajări:
Cu ajutorul designerilor de interior talentați, firma va crea un design unic și atrăgător pentru fiecare cameră și spațiu al vilei tale.
Vor selecta finisaje, mobilier și accesorii potrivite pentru a crea o atmosferă deosebită și a evidenția stilul dorit.
Instalații și finisaje:
Echipa Mati Design Construct Srl va instala sisteme electrice, sanitare și de încălzire eficiente și moderne.
Vor aplica finisaje de înaltă calitate, cum ar fi vopsirea, tapetarea sau placarea cu materiale deosebite.
Finalizare și predare:
Toate lucrările vor fi verificate în detaliu pentru a asigura calitatea și conformitatea cu standardele ridicate ale companiei.
Vei fi informat în fiecare etapă și, la final, vei primi o vilă renovată, cu rezultate de excepție, pregătită să fie locuită și bucurată.
Cu Mati Design Construct Srl la conducere, renovarea vilei tale se va desfășura cu profesionalism, atenție la detalii și pasiune pentru calitate.


 •  Judeţ: Ilfov
  •  Serviciu vizualizat: 21

  Ia-ți o pauză de la grija amenajării interioare și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de asta!

  Firma de construcții Mati Design Construct SRL executa lucrari de interioare si exterioare in Bucuresti sector 1 , Bucuresti sector 2, Bucuresti sector 3, Bucuresti sector 4, Bucuresti sector 5, Bucuresti sector 6 , cat si in Ilfov
 Mati Design Construct Srl

 • Suntem o firma de amenajari interioare Bucuresti si executam lucrari de renovare interioara, rapid si curat, bazandu-ne pe recomandarea clinetilor multumiti
 • Firma noastra executa in Bucuresti lucrari de amenajari interioare, amenajari exterioare, zugraveli, compartimentari cu rigips, renovari complete apartamente
 • Vezi lista noastră pentru cele mai bune servicii de Firme de Renovări Interioare din București, în funcție de comentariile clienților.
 • Apeleaza la firme de amenajari interioare verificate in Bucuresti. Solicită oferte gratuit si compara preturi pentru manopera, recenzii reale.